policija interventna
Foto: Alo/MUP

Incident se odigrao u strogom centru grada, na Gradskom šetalištu, u večernjim satima. Tri dana nakon ovog prebijanja, u mestu nedaleko od Čačka, pretučen je mladić, školski drug jednog od povređenih. Čačani su u strahu i očekuju hitnu intervenciju policije.

-Starijeg mladića je bez ikakvog razloga napala okupljena grupa, a mlađi je pritrčao u njegovu odbranu. Obojica su teško povređeni, starijem su polomljene obe vilice i operisan je u čačanskoj bolnici, a mlađem su izlomili rebra. Tri dana kasnije, prebijen je dečak u jednom selu nadomak Čačka, a dok su ga tukli, pretili su mu i vikali da ih je „drukao“ policiji. Niko od prebijenih ne poznaje napadače, niti su ranije imali bilo kakav kontakt sa njima-kaže sagovornik poznanik prebijenih mladića, takođe uplašen za svoju bezbednost.   

Inače, prvi incident u kojem su povređena dvojica Čačana se odigrao u strogom centru Čačka, na Gradskom šetalištu, gde se nalaze banka, hotel, apoteke, menjačnica, brojni butici i kafići, od kojih je većina pokrivena video-nadzorom.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku su potvrdili da su dvojica mladića pretučena u centru grada, od strane, za sada još uvek nepoznate grupe napadača.

„Od strane dežurnog javnog tužioca naloženo je Policijskoj upravi u Čačku preduzimanje svih radnji u cilju identifikacije napadača protiv kojih će biti pokrenut i vođen predistražni, odnosno krivični postupak“, naveo je Vladimir Perišić, PR Osnovnog javnog tužišaštva u Čačku.

S.P. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading