ribnikar
Foto: Alo/Alo!/M.Jošida

- Ne znam kakav je bio ranije, izgleda lepo i ugojeno, bez ikakvog fizičkog ili drugog nedostatka. Sada smo shvatili da su na sve imali veliki uticaj njegovi majka i otac - rekao je Anđelko Aćimović.

Dečaka K. K. koji je izvršio zločin u svojoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine, doveli su juče iz psihijatrijske klinike za decu u zgradu Specijalnog suda, da svedoči protiv svojih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović optuženih pred Višim sudom u Beogradu za teško delo protiv opšte sigurnosti i nedozvoljeno držanje municije.

Dečaka ubicu u 8.50 sati dovezla su kola Hitne pomoći na zadnji ulaz Specijalnog suda. Vozilo je bilo u pratnji dva policijska džipa pod rotacijom.

Prema nezvaničnim saznanjima, dečak je kroz svoje svedočenje prebacio odgovornost na svoje roditelje za masovno ubistvo 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar".

Dobro obavešteni izvor, kaže da se K. K.pred sudskim većem požalio da je majka Miljana od njega stalno zahtevala da bude najbolji.

- On je naglasio da se ljutila kada u nečemu nije bio najbolji i da se drala na njega. Apostrofirao je da je upravo taj njen model ponašanja bio okidač da on odluči da pobije svoje drugare i radnika obezbeđenja - kaže izvor i dodaje:

- Praktično je na oca preneo svu odgovornost za masakr. Kazao je da nije imao pištolj oca, da mu oružje nije bilo na dohvat ruke, ne bi počinio krvavi pir - dodao je sagovornik.

Sledeće ročište biće 17. oktobra.

(Informer)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading