noa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

U sud su pozvana dva svedoka koja se u julu nisu pojavila na suđenju, Marko Pavlović (predstavlja se kao Ana Marija Petrović, Noina cimerka, prim. aut) i Živojin K, u čijem je stanu Dabetić bio nakon ubistva i pričao mu kako je nekog ubio. Osim njih, pozvano je dvoje policijskih službenika koji su bili na uviđaju u Dabetićevom stanu Ana Gatarić i Goran Ignjatović.

Policajka Ana Gatarić ušla je u Dabetićev stan i bila među policijskim službenicima koji su otkrili da je došlo do ubistva i da je Dabetić pokušao da se reši tela tako što ga je isekao i stavio u hemikalije i bila je prisutna kada je Dabetić policiji priznao ubistvo.

Policajac Goran Ignjatović intervenisao je kada su se Noa i Dabetić posvađali, što je rezultiralo time da Ognjen pozove policiju.

Podsetimo, Dabetić se na početku sudskog procesa kratko izjasnio o krivici, ali nije želeo da iznosi odbranu.

- Nisam kriv za krivično delo koje mi je stavljeno na teret. Zasad neću da iznosim odbranu, i dalje bih se branio ćutanjem ako je to u redu - kratko je rekao Dabetić.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading