Milan Jorović
Foto: Alo/Društvene mreže

Milan Jorović mesecima je bio pod "lupom" pomenutih muškaraca koji su ga sve vreme pratili, da bi ga 21. juna prošle godine likvidirao, kako se sumnja, Goran M. koji je bio na motoru, maskiran u dostavljača hrane. Naknadnom istragom, utvrđeno je da su Jorovića osumnjičeni dugo pratili, a kobnog popodneva, egzekutor ga je pratio na motoru pod maskom dostavljača hrane, da bi pucao u Jorovića čim se parkirao nedaleko od kuće gde je živeo.

Kada je Jorović pao pored automobila, ubica mu je prišao i iz vatrenog oružja mu više puta pucao u glavu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Na osnovu nadzornih kamera, utvrđeno je takođe da su Jorovića ostali osumnjičeni u više navrata pratili i opservirali, zbog čega su ubrzo i uhapšeni.

- Goran M. koji se tereti da je neposredni izvršilac i da je pucajući likvidirao Jorovića, kao i Darko K. koji se tereti za teško ubistvo u saizvršilaštvu i dalje se nalaze u pritvoru, dok je treći osumnjičeni, Igor M., pušten da se brani sa slobode 20. maja. Protiv trojice osumnjičenih je potvrđena optužnica i oni u narednom periodu imaju pravo da ulože žalbu na to  Apelacionom sudu u Beogradu  - kaže izvor.

Kako se saznaje od izvora bliskog porodici Jorović, oni od momenta kada je jedan od osumnjičenih pušten da se brani sa slobode, žive u strahu, ali i u iščekivanju početka suđenja.

- Jorovićeva porodica čeka da krivci za njegovu smrt dobiju kaznu, međutim, uopšte im nije svejedno što se jedan od njih nalazi na slobodi - dodao je sagovornik.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading