ubadeanje
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Jedan od najbizarnijih i najstravičnijih incidenata u samom centru Beograda dogodio se pre nešto više od godinu dana. Ivan G. (33), uhapšen je zbog sumnje da je pokušao nožem da usmrti menadžera picerije D. P. (33) u kojoj je nekada radio, na saslušanju u tužilaštvu je dao jeziv iskaz. Kazao je da nije vikao „sve ću da vas pobijem“ prolaznicima, već „samo“ radnicima picerije.

Stravičan napad dogodio se 20. septembra 2023., usred bela dana naočigled prolaznika u strogom centru Beograda u Knez Mihailovoj u bašti poznate picerije. Bivši radnik Ivan G. je došao do ugostiteljskog objekta i navodno je zahtevao da razgovara sa menadžerom restorana D. P. Prema rečima očevidaca, došlo je do rasprave između njih, a zatim je Ivan G. izvukao nož i ubo D. P. u rame i predelu vrata. Zatim je u potpunom nervnom rastrojstvu urlao: „Sve ću da vas pobijem!“ Veći masakr je sprečen zahvaljujući policajcu koji se našao u blizini i naterao ga da spusti nož.

Posle hapšenja, Ivan G. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu gde je izneo niz morbidnih tvrdnji.

ubadeanje

Alo!/Masanori Jošida

 

- Rekao je da je kupio lovački nož, jer mu je jednostavno, kako kaže, prekipelo. Kazao je da je samo hteo da uzme novac koji mu je restoran navodno dugovao za rad u tom objektu. Pre godinu dana radio je 18 dana u toj piceriji. Priznao je da je izbo D. P., ali da nije tačno da je pretio prolaznicima da će da ih ubije, već je mislio na D. P. i zaposlene u piceriji - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je Igor G. već ranije upadao u taj lokal.

- Prošle godine je takođe uleteo i polupao je ceo restoran. Zbog toga mu se sudi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Na dan napada u Knez Mihailovoj upravo je imao suđenje za taj incident, ali je bilo odloženo - tvrdi naš sagovornik.

knez mihailova

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Ivan G. je u trenutku napada govorio nepovezane rečenice.

- Osumnjičeni je, prema izjavama svedoka, sve vreme vikao „sve ću da vas pobijem“ i mlatarao je nožem. Nakon što su mu stavljene lisice on je nepovezano pričao i spominjao je nepravdu i da je prevaran. Prema prvim podacima, sukob je izbio jer je osumnjičeni dobio otkaz, a navodno mu je poslodavac ostao dužan - rekao je izvor ranije za Alo!.

Osumnjičenom je posle saslušanja određen pritvor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading