policija
Foto: Alo/Alo!/Dejan Briza, ilustracija

Na benzinskoj pumpi u Kragujevcu, oko 18 sati, se dogodio obračun između četvoro ljudi. Tri osobe su privedene, dok je jedna povređena. 

Posle sukoba, policija je pronašla pušku, ali niko nije povređen iz vatrenog oružja, već su povrede nanete udarcima i sekirom. Dežurna služba policije je odmah izašla na lice mesta i privela trojicu muškaraca.

Incident se dogodio kada su trojica muškaraca, po svemu sudeći, došla na pumpu da raščiste razmirice.

Prema nezvaničnim saznanjima, muškarac na pumpi je izašao sa puškom i sekirom. On je pucao u vazduh „da bi zaplašio nepoželjne goste“. Međutim, oni su uspeli da ga savladaju, oteli su mu oružje i žestoko su ga pretukli. Policija je brzo uspela da ih identifikuje, a zatim pronađe i uhapsi. Povređeni je medicinski zbrinut. U toku je istraga, a očekuju se novi detalji o ovom događaju.

"izravnaju račune" na ovoj pumpi.

Prema nezvaničnim saznanjima, muškarac na pumpi je izašao sa puškom i sekirom, a kako bi zaplašio "nepoželjne goste" pucao je u vazduh.

Oni su uspeli da ga savladaju, oteli su mu oružje i žestoko ga pretukli.

Policija je brzo uspela da ih identifikuje, a zatim pronađe i uhapsi. Povređeni je medicinski zbrinut. U toku je istraga, a očekuju se novi detalji o ovom događaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading