jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

- Iskazi Teodore Krsmanović vodili su istragu u pogrešnom pravcu. Setimo se da je htela da uzme starateljstvo nad Janom. Međutim, njen današnji iskaz može da vrati istragu na početak. Sve rečeno ide u korist Zorana Marjanovića – kaže za Alo! Katarina Ostojić, koja je istraživala ubistvo Jelene Marjanović.

jelena

Katarina Ostojić, Foto: privatna arhiva

 

- Ako je Teodora Krsmanović promenila iskaz u korist Zorana Marjanovića to vidim kao pomak i kao novo pitanje zbog koga ili čega. Iskaz je sada promenjen o odnosu sa Jelenom. Ranije smo preslušali bezbroj emisija advokata, koji je zastupao Teodoru. Išlo se dotle da se Zoranu Marjanoviću oduzme starateljstvo nad ćerkom Janom. Setimo se šta je sve tada pominjano - da je navodno promenjen parket u kući Marjanovića, da su bojeni zidovi, kao i navoda rekla- kazala i svega onoga što može da okrene istragu u pogrešnom pravcu. To obrazložiti nezrelošću i uništiti živote ne pije vodu. Divno je što je Teodora Krsmanović sazrela baš na ovom suđenju. Svakako hvala joj na naglom preokretu -  kratko je rekala Katarina Ostojić.   

Kako je Alo! danas pisao Teodora Krsmanović, sestra od tetke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) se danas, posle više od četiri godine, pojavila pred Višim sudom u Beogradu kao svedok. Na iznenađenje mnogih, Teodori je po dolasku u Palatu pravde prišao optuženi Zoran Marjanović. Danas su ćaskali ispred sudnice, dok je ranijih godina izgledalo da su Teodora i Zoran na distanci, pa se sumnjalo da su u lošim odnosima.

jelena

Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

 

Teodora je ranije izjavila da je Jelena prilikom menjanja probušene gume na automobilu povredila ruku i da joj je posle tog defekta poslala fotografiju na kojoj se, prema njenoj prvobitnoj izjavi, videla modrica. Međutim, kada su joj danas u sudnici pokazane te iste  fotografije, ona je rekla „da je njeno mišljenje da se ipak na ruci vidi posekotina, ali da ne može sa sigurnošću da kaže da li je bilo joda oko rane“.

- Pričale smo o toj povredi. Njena mama je bila na onkologiji, pa je išla u bolnicu da je poseti. Mislim da je Zoranova majka bila sa njom u kolima, ali nisam sigurna. Probušila joj se guma i izašla je da je zameni. Međutim, kada je vadila rezervnu, vrata gepeka su joj pala na ruku. Slikala mi je ruku tek kad je došla kući i kad je sve već stavila na ruku. Nije mi rekla da li je stavila jod ili bilo šta drugo – rekla je danas Teodora Krsmanović, odgovrajući na pitanja sudije.

Na to se nadovezao Zoranov branilac Veljko Delibašić i pitao je da li, kao farmaceut, može da kaže za šta se koristi jod.

- Koristi se za dezinfekciju, uklanjanje tragova. Za povrede, uz saglasnost lekara, može da se koristi za posekotine i ogrebotine – objasnila je Teodora.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading