Droga
Foto: Alo/Foto: Facebook

Poznati biznismen i bivši fudbaler S. S. (64) iz sela Viljuša, kraj Čačka, uhapšen je nakon što je na njegovom imanju pronađena laboratorija sa više od 50 kila droge! Uhapšeni je godinama radio u Austriji, a u Srbiju je došao da bi se bavio etno-turizmom!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u tom gradu, uhapsili su S. S. (64) i G. S. (42) iz Čačka, kao i D. R. (21) iz Inđije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Inspektori Grupe za borbu protiv droga su pretresom pomoćnih prostorija kuće u okolini Čačka, u kojoj su zatečeni osumnjičeni, pronašli laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, 53 kilograma sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 22 stabljike za koje se sumnja da su kanabis, kao i vagicu za precizno merenje - navodi se u saopštenju Policijske uprave u Čačku.
droga

Foto: MUP Srbije

 

Čačanin (64) je uhapšen u selu Viljuša, gde je živeo i bavio se seoskim turizmom, saznajemo nezvanično. U njegovom etno-domaćinstvu pronađeni su zasadi marihuane i laboratorija za proizvodnju narkotika.

Komšije tvrde za Alo! da je u poslednje vreme imao finansijskih problema, budući da je imao poveći dug za struju koji nije izmirio.

- Njegovo hapšenje je za nas veliko iznenađenje, jer nikada nije imao problem sa zakonom. Živeo je od izdavanja objekata u etno-selu, ali je teško pokrivao osnovne troškove, imao je veliki dug za struju. U okviru njegovog etno-kompleksa postoji i kafić koji je rentirao a u kome su se organizovale žurke i proslave rođendana. Ranije je igrao i fudbal - priča poznanik osumnjičenog, dodajući da osumnjičenog znaju kao gastarbajtera koji je novac zarađen u inostranstvu uložio u privatni biznis u rodnom mestu. Za njega kažu da nikada nije imao problem sa zakonom. S. P.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading