Ivan K.
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ivan K. (22) iz Blizonja kod Valjeva izgubio je bitku za život nekoliko dana nakon stravične saobraćajne nesreće u Valjevu, u kojoj su život izgubile i njegove sugrađanke Kristina P. (23) i Jelena S. (24). Ova tragična vest je duboko potresla ne samo Valjevce, već i celu Srbiju.

Emotivni oproštaji na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama, prijatelji preminulog Ivana K. izrazili su svoju nevericu i tugu zbog njegovog preranog odlaska. "Bio je izuzetan momak, lep, dobar, vaspitan. Ovo je velika tragedija", stajalo je u jednom od mnogobrojnih komentara. Njegovi prijatelji su mu uputili reči oproštaja, nadajući se da će ga anđeli čuvati.

Saobraćajna nesreća u kojoj su nastradale Jelena S. (24) i Kristina P. (23) dogodila se 29. septembra oko 4 časa nakon ponoći na magistralnom putu Valjevo-Šabac, u ataru sela Brankovina. Devojke su se nalazile u automobilu marke "Audi A4", za čijim volanom je bio V.K. (22) iz Beograda. Dolaskom u Brankovinu, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal s desne strane puta i udario u betonski propust, gde se zaustavio.

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu pokrenulo je istragu povodom ove teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo troje mladih. Pored obdukcije devojaka, kojom je utvrđeno da su preminule na licu mesta usled teških telesnih povreda opasnih po život, tužilac je naložio vanredni tehnički pregled i ostala potrebna veštačenja vozila. Vozač V.K. nije alkotestiran s obzirom na stepen telesnih povreda koje je pretrpeo.

Povodom tragične smrti mladih, u Valjevu je 30. septembra proglašen Dan žalosti, dok je cela zajednica bila u dubokoj tuzi zbog gubitka tri mlada života. Ova stravična nesreća ostavila je dubok trag u srcima Valjevaca i podsetila sve na važnost bezbednosti u saobraćaju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading