tutin tuča
Foto: Printscreen/Facebook

Do nasilnog incidenta u kojem je učestvovalo više osoba došlo je juče oko 14 sati. Sukob, zabeležen kamerom, počeo je kada je vozač autobusa tutinskog prevoznika skoro udario dva pešaka koji su se kretali trotoarom.

Kako prikazuje snimak, vozač autobusa, identifikovan kao H.S. (53) iz Tutina, nakon što je bio izazvan zbog opasne vožnje, iz autobusa je izvadio metalni ključ i krenuo da se fizički obračuna s pešacima.

Svedoci događaja su brzo reagovali pokušavajući da smire situaciju, ali je došlo do opšte tuče u kojoj su učestvovale više osoba.

-Na snimku se vidi kako H.S. biva fizički napadnut od strane H.H. (25) i H.O. (17), dok prolaznici pokušavaju da smire situaciju. Tokom sukoba, H.S. je zadobio povrede te je prebačen u Opću bolnicu Novi Pazar gde mu je ukazana lekarska pomoć. Na slikama se vidi H.S. kako sedi na ulici s krvavom odećom dok je okružen prolaznicima - piše Sandžak Danas.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je odmah reagovala i uhapsila H.H. iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja.

Takođe, protiv sedamnaestogodišnjaka će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u istom krivičnom delu.

(Sandžak Danas)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading