Živoslav Ilić
Foto: Alo/Društvene mreže

Živoslav Ilić (45), zvani Muja, iz Kasidola kod Požeravca, za čiju smrt su uhapšeni Danijela P. (29) i njen maloletni brat D. P. (17) iz Sirakova, preminuo je u oktobru 2021. u dvorištu crkve, gde je legao da se otrezni!

Njega su brat i sestra izudarali pesnicama u glavu, a zatim je mesrećni čovek krenuo ka kući, gde nikada nije stigao, pisao je Alo!

Tragedija se dogodila u noći između 17. i 18. oktobra 2021. u selu Kasidol. Sa Ilićem su se u kafani kod terena za mali fudbal susreli brat i sestra, kako bi zajedno pili. Tada je došlo do svađe i fizičkog obračuna. Kako se tada na, Danijela i D. P. su nasrnuli na njega i izudarali ga pesnicama u glavu. Od siline udaraca Živoslav je pao na beton i zadobio teške povrede. Pronađen je mrtav sutradan u dvorištu crkve. 

hitna

Alo!/Masanori Jošida

 

- Posle tuče Živoslav je krenuo kući, kada je naišao na dvojicu maloletnika iz sela. Zamolio ih je da mu pomognu i odvedu ga do kućice u dvorištu Pravoslavne crkve u Kasidolu. Rekao je da mora malo da odmori, legne i otrezni se. Odveli su ga do tamo i dali mu čak i ćebe. Ti isti maloletnici ujutru su ga našli mrtvog - navodi izvor blizak istrazi.

Hitna pomoć koja je ubrzo pristigla mogla je samo da konstatuje smrt. Pomenuti brat i sestra su u međuvremenu uhapšeni.

- Na saslušanju u prisustvu branioca priznali su krivicu. Oni se terete za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. Međutim, i dvojica maloletnika koja su ga odvela do dvorišta crkve terete se zbog nepružanja pomoći - navodio je tada naš sagovornik.  

Živoslav im bivši zet! 

Kako smo ranije pisali, Živoslav i uhapšeni brat i sestra ranije su bili u familijarnim odnosima. 

- Na saslušanju su Danijela i D. P. ispričali da je Živoslav bio njihov bivši zet i da su odranije imali neraščišćene račune. Zbog toga je, navodno, i tada izbio sukob - kaže izvor Alo!.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading