policija hitna pomoć
Foto: Alo/Masanori Jošida

 

Prema rečima svedoka, napad se dogodio iznenada. Dečak je prišao devojčici s leđa i zadao joj više uboda nožem u predelu ruku i nogu.

Uplašeni učenici su odmah pozvali pomoć, a povređenu devojčicu su nastavnici prebacili u bolnicu. Srećom, ona nije životno ugrožena.

„Došao je drugarici s leđa i izbo je nožem, jedanput u ruku i četiri puta u nogu. Tu su se dve drugarice uhvatile za ruku i počele da beže u učionicu ispod nas. Kod nastavnice srpskog su otišli i nastavnica srpskog je vezala ruku i nogu da ne iskrvari i otišli su u bolnicu“, ispričala je potresena učenica ove škole, piše Blic.

Ovaj stravičan incident uznemirio je roditelje, koji tvrde da ovo nije prvi put da se u ovoj školi dešavaju slične situacije. Podsećaju da su pre godinu dana protestovali zbog pretnji smrću koje je jedan učenik uputio nastavnici hemije.

„Ovo nije prvi put. Mi smo bili proletos, ako se ne varam, pravili ovde skup i sve škole upravo zbog pretnji. Opet je bio neki osmi razred u pitanju, nije isto dete da ponovim, isto tako su pretili da će ući, da će napraviti bukvalno drugi Beograd“, rekao je ogorčeni roditelj.

Blic

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading