Niš soliter
Foto: Printscreen/Gugl mapa

Danas u Nišu, na Bulevaru dr Zorana Đinđića, dogodila se stravična tragedija kada je devojka starosti 18 godina nastradala nakon pada sa solitera. Prema rečima jednog od stanara višespratnice, devojka nije bila stanovnik zgrade, ali se ipak našla na krovu pre nego što je tragično završila na pločniku.


Prema nezvaničnim informacijama, policiji je prijavljeno da se osoba nalazi na vrhu zgrade, što je rezultiralo brzom reakcijom vatrogasaca. Nažalost, tragedija je bila neminovna i devojka je pala pre nego što su vatrogasci stigli da intervenišu.

Istraga u toku

Policija i Više javno tužilaštvo (VTJ) intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja. Forenzičari su izvršili uviđaj kako ispred zgrade, gde je pronađeno telo, tako i u samoj zgradi na mestu gde se devojka nalazila pre pada. Takođe, VJT Niš je potvrdio da se intenzivno radi na rasvetljavanju događaja, te da je naloženo preduzimanje svih potrebnih radnji radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se tragedija odigrala.

Očevidci su opisali strašan prizor nakon pada devojke, ističući da su čuli jak tresak i da su zatekli njeno telo na pločniku ispred zgrade. Ova tragična scena ostavila je snažan utisak na sve prisutne.

- Čuo sam samo jak tresak. Kada sam izašao, video sam strašnu scenu. Telo devojke ležalo je na pločniku - ispričao je jedan od očevidaca.

(Blic)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading