hapšenje
Foto: Stock/Shutterstock

U.J. (31) iz Vranjske Banje, prebio je svoju strinu G.J. (57) u njenom dvorištu, pa pobegao. Policija ga je brzom intervencijom pronašla i uhapsila.

Kako Informer saznaje, nesrećna žena je betonirala stazu u svom dvorištu, kada se iznenada pojavio mladić i bez ikakve rasprave, povoda ili nečega sličnog, najpre je udario posred lica, a kada je pala počeo da je šutira.

- G.J. je zadobila povrede i zbrinuta na PTO Zdravstvenog centra u Vranju, a slučaj je prijavljen policiji.- rekao je izvor Informera. 

Povređena žena i njen suprug se pitaju šta je sledeće što može da se desi?

- Da li je moguće da čovek nije slobodan u svom dvorištu, i da li je svuda tako - pita se pretučena žena jer je kako je objasnila neprijatnosti sa njim bilo i ranije.  

Kako je navela još jedan neprijatan slučaj desio se pre nekoliko meseci kada je nasilnik ukrao jedan radio iz dela dvorišta njegovog strica, a drugi radio polomio sekirom na panj i pretio joj. 

G.J. ne zna šta je uzrok svemu ovome i u šoku je. 

Prema rečima onih koji poznaju obe porodice oni žive u istoj kući, ali u posebnim stambenim jedinicama po spratovima.

- Sve je podeljeno, kao i dvorište. G.J. sa suprugom veći deo godine živi u Beogradu, ali kada je u Vranjskoj Banji obožava da uređuje dvorište, gde provodi veći deo slobodnog vremena. Tako je bilo i ovoga puta. Obe porodice su poznate u Vranjskoj Banji i okolini. U porodici mladića, kojije pretukao strinu, svi su intelektualci i veoma ugledni u kraju - objasnio je naš sagovornik- 

Inače, mladić je uhapšen u subotu uveče i očekuje se dalje postupanje u ovom slučaju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading