manijak
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Beograđanka koja živi u opštini Čukarica upozorila je sugrađane na nekoliko fizičkih napada nepoznatog čoveka na javnim mestima...

Kako prenosi portal čukaricavesti žena se obratila za pomoć jer je, kako je rekla "iz čista mira fizički napadnuta tokom jučerašnjeg dana" te da nije jedina žrtva.

- Čovek nasrće na ljude i napada ih iz čista mira. Dečko ide ulicama na Čukarici i napada ljude! Sinoć na Banovom Brdu udario je mog brata, koji je maloletan, s leđa. Danas majku moje drugarice u Žarkovu, takođe, iz čista mira, nasred ulice udario je jako u glavu. Slučaj je prijavljen policiji ali vas molim da objavite da ljudi povedu računa i da probamo da ovo rešimo nekako - napisala je sugrađanka zahtevajući anonimnost.

Nasilje

Foto: moj_beo_grad/ printskrin

 

Ona je opisala scenu kojoj je prisustvovala u Žarkovu: 

- Udario je ženu na semaforu kod "Vera". Nameštala je šnalu na kosu, bila mu je okrenuta leđima, lik joj je prišao, udario je celom ispruženom šakom, jako po glavi otpozadi, stavio ruke u džepove i otišao ka nadvožnjaku. Visok je oko 175 cm, normalne građe, tamno plavu šuškavu kratku jaknu, kratku smeđu kosu, tridesetak godina - opisala je ona. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading