sudar
Foto: Printscreen/Foto RINA

Sahrani su prisustvovali članovi porodice nesrećnog tinejdžera, rođaci, prijatelji, komšija i članova lokalnog fudbalskog kluba u kojem je Lazar trenirao. 

Pre nego što je kovčeg spušten u grobno mesto, Marko Lomić, njegov trener u fudbalskom klubu „Šumadija Aranđelovac“, obratio se prisutnima.

Kako prenosi Informer, trener je rekao da je Lazar bio veliki drug i prijatelj, dečak koji je zračio pozitivnom energijom, a njegova hrabrost je oduvek oduševljavala članove kluba.

- Vaske je bio mnogo više od saigrača, bio je deo naše porodice, uvek spreman da pruži ruku prijateljstva i osmeh koji je davao snagu celom timu. Bio je izuzetno hrabar dečak, pravi prijatelj. Njegova strast prema fudbalu i životu biće zauvek deo nas - rekao je trener i dodao da je gubitak Lazara V. tragedija za sve koji su ga poznavali.

Podsetimo, Lazar V. je poginuo u nedelju, oko 16 sati, kada je motociklom krenuo u pravcu Lazarevca. U jednom trenutku je počeo da pretiče „folksvagen polo“, ali je iz suprotnog pravca naišao džip u koji je nesrećni tinejdžer udario.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading