Sahrana Raška
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida/ Facebook

Piše: Slađana Stepanović

Danas je u Postanji kod Novog Pazara održana sahrana porodice Lazović, koja je nastradala u tragičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Raška-Kraljevo. Danijel Lazović, njegovo troje dece i komšinica Dijana Kutlačić izgubili su živote u stravičnom sudaru sa vojnim vozilom Vojske Srbije, dok je jedina preživela, supruga i majka Mirjana Lazović Bugarić, danas u stanju šoka i velike tuge ispratila svoju porodicu na večni počinak.

Sestra bliznakinja Mirjanine nastradale dece jaukala je na sahrani, a njihovi jecaji i govor bili su identični, pa rodbina na trenutke nije znala ko govori. Tetka je grlila sanduke dece kao i majka. 

- Deco moja, vi ste moji anđeli, ne ostavljajte nas. Bože, zašto ih uze? Nema nama sreće bez vas. Jao, sestro moja, kako ćemo ovo da izdržimo? - jaukala je neutešna tetka dečice.

Podsetimo, vozač borbenog vozila Vojske Srbije, M.V., koji je učestvovao u nesreći na putu Raška-Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor.

Osumnjičeni M.V. je, kako smo pisali, borbenim vozilom prešao na levu stranu puta, nakon čega je došlo do nesreće.

U automobilu u koji je, kako se sumnja, udario borbenim vozilom, nalazila se porodica Lazović iz Raške: Danijel, Mirjana i njihova komšinica Dijana K.

Od povreda na licu mesta nastradali su Danijel, inače pripadnik Vojske Srbije, troje mališana i Dijana K., dok je Mirjana zadobila povrede u vidu opekotina na podlaktici i posekotina na glavi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading