arkan
Foto: Alo/atvbl.com/screenshot

Povređeni T. Đ. je otac Arkanove devojke. U tužilaštvu navode da se ovaj slučaj odigrao 17. oktobra, oko 3.30 ujutru, u kući žrtve.

Osumnjičeni je pod dejstvom alkohola došao u kuću T. Đ. i tražio novac. Kada je njegov nesuđeni tast to odbio, uzeo je špicu za bušenje betona i zadao mu više udaraca po glavi, posle čega je iz kuće uzeo mobilni telefon i druge stvari.

Pritvor je predložen zbog postojanja naročitih okolnosti da će osumnjičeni ponoviti krivično delo. O predlogu za određivanje pritvora, odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog  suda u Banjaluci.

Marjanović je odranije poznat policiji. U aprilu 2006. osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva komšije Stojana Milakovića koga je 24 puta izbo nožem, a motiv je bio koristoljublje jer je žrtvi iz džepa ukrao 54 konvertibilne marke.

U banjalučkom naselju Lauš je 2017. pijan skočio u prazan bazen, dubok skoro dva metra, i tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Ranije ove godine uhapšen je u policijskoj akciji „Stočar" zbog sumnje da je, zajedno sa Radenkom Kopranovićem, krao sitnu stoku i druge vredne predmete na seoskim imanjima.

atvbl.rs/Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading