sokolac
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva


U poslednjoj poseti stradalima, Alija Balijagić je očigledno bio nesvestan svojih krvničkih namera. Nedugo nakon tog susreta, Milenka i Jovan Madžgalj su ubijeni u svom domu, a Balijagić je pobegao sa mesta zločina. Policija je odmah identifikovala Balijagića kao glavnog osumnjičenog za ovo gnusno delo.

Nakon prijave ovog stravičnog zločina, Uprava policije Crne Gore je angažovala sve svoje raspoložive kapacitete u potrazi za osumnjičenim. Službenici su angažovani sa svih nivoa policije, uključujući i helikoptersku jedinicu MUP-a i Vojske Crne Gore, kao i specijalne timove. Takođe, uključeni su i dronovi i uređaji za osmatranje i izviđanje.

sokolac

Foto: privatna arhiva

 

 


Ovaj gnusan zločin je izazvao uznemirenost među građanima Bijelog Polja, posebno meštanima sela Sokolac. Policija je apelovala na građane da budu oprezni, ostanu u svojim domovima i ne puštaju nepoznate osobe unutra dok se potraga za osumnjičenim za ovaj zločin ne okonča.

Alija Balijagić, osumnjičen za ovaj zločin, je višestruki povratnik i već je bio tražen zbog krađe puške. Ova činjenica dodatno naglašava ozbiljnost situacije i potrebu za brzom reakcijom policije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading