ubica
Foto: Printscreen/Printscreen

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage. Sagovornik iz vrha te bezbednosne institucije kazao je da je Balijagić juče boravio u selu Sokolac, sedio kod jednog od meštana, a popodne došao kod Madžgalja. Navodno, nakon što su brat i sestra ispratili Balijagića, on se navodno vratio i u njih ispalio više hitaca iz puške.

Prema istim informacijama, oružje je pre nekoliko dana ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

Policija je sinoć saopštila da su dve starije osobe ubijene u blizini Tomaševa u Bijelom Polju.

Iz policije su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito meštane Tomaševa, da budu oprezni, da ostanu u svojim kućama i da ne dozvole ulazak nepoznatim osobama. Policija, kako su dodali, preduzima sve aktivnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i hapšenja izvršioca.

Alija Balijagić, koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo koje se desilo sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac, rejon Tomaševo, višestruki je povratnik i počinalac u vršenju više krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata i silovanja.

Ba­li­ja­gić je odranije poznat policiji. Za osumnjičenim policija traga već 15 dana zbog drugog krivičnog dela – krađe puške.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading