Ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Građani Tutina su u šoku nakon što je devojčica poreklom iz Srbije nasmrt izbola mlađu sestru Dž.H. u stanu u Lajpcigu. Rodbina i prijatelji porodice ubijene devočice opraštaju se od nje emotivnim porukama.

- Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo, Alah da ti podari Dženet, Džeko moja - napisao je rođak, uz plačući emotikon. 

Podsetimo, devojčica (7) koja je rodom iz Tutina preminula je u petak u bolnici od povreda zadobijenih oštrim predmetom, najverovatnije nožem. Sumnja se da je povrede devojčici nanela njena šest godina starija sestra, koja je potom sama pozvala policiju i hitnu pomoć.

Ubistvo

Foto: Alo.rs

 

Policija je primila poziv u 19:15 časova, kada je 13-godišnjakinja sama pozvala hitnu službu. Policajci su zatekli sedmogodišnjakinju sa ubodnim ranama u stanu u prizemlju.

Portparol policije Žozefin Sader izjavila je da je moguće oružje zaplenjeno, ali nije potvrdila da li je reč o nožu, niti je komentarisala mogući motiv. „Sada je važno razjasniti pozadinu ovog tragičnog događaja“, rekla je Sader.

Prema prvim informacijama, deca su bila sama u stanu, dok su roditelji bili odsutni. Roditelji su obavešteni o tragediji u večernjim satima. Policija istražuje i da li su roditelji počinili krivično delo zanemarivanja. „Ovo će biti ispitano u okviru istrage o smrti“, dodala je Sader.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading