EVO KAKO JE NASTALA RANA NA GLAVI MARKA MITROVIĆA Obducent o zločinu u Duboni
Foto: Alo

Advokat Siniša Mašović pitao je za Marka Mitrovića da li je rana na glavi nastala iz neposredne blizine sa naslonom ili iz daljine.
- Ostajem pri svemu što sam video. Ja sam naveo u izveštaju da na osnovu izgleda možemo zaključiti da nije pucano iz blizine - rekao je lekar.

Na današnjem suđenju prikazan je snimak pretresa kuće Uroša Blažića. Na pomenutom snimku vidi se velika količina oružja i patrona. Uslikana je kuhinja, spavaća soba, hodnici. Prikazane su slike zapečaćene kuće Uroša Blažića u Šepšinu. Takođe, prikazano je i taksi vozilo kojim je Uroš Blažić odvezen u Vinjište. Emitovan je i snimak iz mobilnog telefona Uroša Blažića na kome se vidi Radiša Blažić sa kaubojskim šeširom i naočarima, koji drži revolver u jednoj ruci.

Optuženi Radiša Blažić je posle toga izašao za govornicu i objasnio kada je nastala ta fotografija.
- To je doček Nove godine, na snimku. Revolver koji imam na snimku stajao je u metalnom ormaru u velikoj sobi. Revolver nije pravi, jer ne koristi pištoljsku municiju. Ne znam koji je to pištolj, osim da je Uroš imao dozvolu za njega.  Revolver je stajao u mojoj kući, Uroš ga je doneo da se pohvali da ga je kupio. Prolazio sam pored unuka sa revolverom, mislim da je bezbedno, jer je bio prazan. Da bi se taj pištolj napunio, treba barut - rekao je Radiša.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading