Radiša Popović
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Radiša P. (48) iz Badovinaca, koji je stradao u noći između subote i nedelje, imao je težak život još od ranog detinjstva.

On je poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Bogatić - Crna Bara kada je njegova ćerka Danijela P. (18) sletela sa puta vozeći njegov BMW bez vozačke dozvole.

Danijela se pri sletanju sa puta zakucala u drvo, ali je preživela i sa teškim povredama zbrinuta je prvo u bolnici u Bogatiću, a onda je prebačena u Beograd. Njen otac podlegao je povredama na licu mesta.

Nesrećni čovek imao je težak život od malih nogu.

- Njegova majka je bila osoba sa mentalnim poremećajima i bila je nesposobna da se stara o njemu. Tako ga je država celo njegovo detinjstvo prebacivala iz doma u dom, a on je mučenik uvek trčao kod majke i brinuo se o njoj kako je znao i umeo, iako je bio samo dete i trebalo je da bude obrnuto. Međutim, onda se ona teško razbolela i preminula, a on je ostao sam na svetu i nekako se izborio da i sam zasnuje svoju porodicu i dobije tri ćerke. Čula sam da je Danijela u teškom stanju, svi se molimo da bar ona preživi - rekla je za Alo! jedna meštanka sela Badovinci.

(Slađana Stepanović)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading