nesreća
Foto: Alo/Foto: RINA


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u Leskovcu uhapsili M. D. (64) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu. Incident se dogodio na raskrsnici Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića, kada je M. D. upravljajući radnom mašinom jednog javnog preduzeća prošao kroz raskrsnicu dok je na semaforu bilo crveno svetlo, sudarivši se sa vozilom "opel astra". Kao posledica ovog događaja, dvadesetšestogodišnji muškarac je nastradao, dok je suvozač iz navedenog automobila zadobio lakše povrede.

Osumnjičeni radnik i žrtva nesreće

Osumnjičeni M. D. je radnik leskovačkog JKP "Komunalac" i upravljao je mašinom namenjenom obeležavanju horizontalne signalizacije. Nesrećni događaj rezultirao je tragičnim gubitkom dvadesetšestogodišnjeg kolege.
Postupak i dalji tok događaja

Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu. Ovakvi slučajevi zahtevaju pažljivu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti i eventualna odgovornost za tragični ishod.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading