Dijeta, kilogrami, mršavljenje
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju na radnom mestu. Moguće su neke manje greške i propusti. Potrudite se da sve što uradite nekoliko puta proverite.

LJUBAV: Vreme je da sagledate svoju emotivnu prošlost i da shvatite u čemu ste grešili. Učite na prošlim iskustvima. Nemojte da zanemarujete ono što vam govori vaša intuicija.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom. Moguće je da je neophodno da pravite neke promene u vašem režimu ishrane. Od vaših navika realno vaše zdravlje zavisi.

BIK

POSAO: Moguć je manjak motivacije kada je u pitanju posao. Radije biste još neko vreme praznovali i uživali u slavlju, teško vam je da se vratite i koncentrišete na posao.

LJUBAV: Potrebno je da se više trudite da bi voljena osoba želela da ostane pored vas. Pokažite joj da je iskreno volite i poštujete. Nemojte da očekujete da će neke stvari same da se reše.

ZDRAVLJE: Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni glavoboljama, migrenama kao i problemima sa očima i ušima. Vreme je da povedete više računa o vašem zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Želite da pokažete svoje poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Dajete sve od sebe kako biste ostvarili dobre rezultate na ovom planu i jednog dana ćete u tome uspeti.

LJUBAV: Pred vama je veoma lep dan u kom ćete maksimalno uživati. Voljena osoba je uvek pored vas i zahvalni ste joj zbog toga. Vaš odnos je generalno jako dobar i drugi vam zavide.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očekujete da nećete imati probleme sa zdravljem danas! Sve okolnosti vam idu u prilog i zadovoljni ste okolnostima na ovom polju!

RAK

POSAO: Sve će doći na svoje mesto. Trenutno imate manje probleme ali rešenja će doći brže nego što mislite. Potrudite se da ostanete dovoljno smireni i da ne paničite.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i željni ste novih dešavanja na ovom planu. Potrebno je da budete malo slobodniji i opušteniji, pa će se prilika za vas i vašu ljubav pojaviti.

ZDRAVLJE: Prolazna uznemirenost je moguća tokom današnjeg dana. Generalno kao da vas prate neki problemi sa nervozom što vam svakako ni malo ne odgovara i ne prija.

LAV

POSAO: Nalazite se pred velikom dilemom. Potrebno vam je malo više vremena kako biste doneli važnu poslovnu odluku. Nemojte da požurujete sebe i ne dopustite bilo čiji pritisak.

LJUBAV: Dopada vam se jedna posebna osoba i uradićete sve što je u vašoj moći kako biste je osvojili. Možete da očekujete da će vaš odnos sa njom da bude generalno jako dobar.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Osećate se odlično u svojoj koži. Nastavlja vam se povoljan period u kojem ste generalno bezbrižni i u kojem nemate tegobe.

DEVICA

POSAO: Proverite svoje izvore informacija. Moguće je da niste sasvim u toku sa najnovijim dešavanjima na ovom planu. Tračevi koji oko vas kruže ne moraju biti istiniti.

LJUBAV: Moguće je da ste u prehodnom periodu imali manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali uspećete sve da rešite. Pred vama je povoljan period da se stanje definiše i razreši.

ZDRAVLJE: Ukočenost vas muči. Prijala bi vam masaža, opuštanje. Neophodno vam je da neko vreme posvetite sebi. Potrudite se da se posavetujete sa nekim fizioterapeutom.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste preterano raspoloženi da ulažete veliki trud u posao. Potrudite se da ne dajete lažna obećanja koja ne možete da ispunite. Ako želite poštovanje stanite iza svojih reči.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da nekada nemate dovoljno razumevanja za njene probleme. Nije vam jasno zašto tako misli. Moguće je da vam je potreban period da se usaglasite.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza vas prati danas kao i problemi sa zdravljem koji bi generalno mogli da vam se pojave na nervnoj bazi. Vreme je da poradite viš ena unutrašnjoj smirenosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate priliku da ispravite sve greške koje ste u prošlosti pravili. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju. Posao će vam se uskoro jako dobro pokrenuti.

LJUBAV: Probajte da se opustite u društvu svog partnera. Možete da imate veoma opušten i lep zajednički dan. Ako ste slobodni, očekuje vas flert sa osobom koju poznajete od ranije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima. Možete da budete skloni prehladi u narednom periodu kao i tegobama sa disajnim putevima. Važno je da povedete više računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Preporuka je da ne zaobilazite pravila koja su vam na ovom planu nametnuta. Važno je da se neke procedure ispoštuju. Nemojte nikako da idete protiv autoriteta i zakona.

LJUBAV: Nemate uvek dovoljno strpljenja za bračnog partnera, što sve više predstavlja tačku spoticanja u vašem odnosu. Moguće je da ćete do kraja dana imati neke svađe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani jer ćete u narednom periodu biti skloni gojenju. Vreme je da se posavetujete sa nutricionistom oko toga na koji način da pripremate obroke.

Dijeta, kilogrami, mršavljenje

Shutterstock

Dijeta, Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Možete se slučajno izlanuti i otkriti neku informaciju koju biste trebali da zadržite za sebe. Povedite računa o tome da neke važne stvari ipak sačuvate od očiju javnosti.

LJUBAV: Na ovom planu vas ne očekuju preterano velike promene. Možete da računate na sasvim mirnu situaciju. Stabilnost na polju ljubavi vam sada sasvim odgovara.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Prijaće vam da svoje slobodno vreme provedete u krugu porodice sa ljudima koje iskreno volite.

VODOLIJA

POSAO: Nije vam uvek lako da održite dobru organizaciju, pogotovo kada imate previše obaveza, kao što je to danas slučaj. Možete da očekujete da ćete biti pod tenzijom.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Važno je da uložite malo više truda kako biste mogli da ostvarite kompromise u vezi nekih važnih pitanja.

ZDRAVLJE: Proverite pritisak jer možete imati probleme na tom polju, kardiovaskularni sistem bi sada mogao da vam bude posebno osetljiv. Izbegavajte bilo kakvo naprezanje danas.

RIBE

POSAO: Veoma ste posvećeni svom poslu i odlučni ste da ostvarite svoje ciljeve. Nećete dopustiti da vas bilo ko skrene sa tog puta. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se pored voljene osobe opustite i zaboravite na sve probleme. Ako ste slobodni, veoma uskoro ćete ostvariti novo značajno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Bešika bi vam mogla biti osetljiva. Pred vama su problemi vezani za upale mokraćnih puteva. Jako je važno da idete na redovne lekarske kontrole i da se pazite.