televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock

Subota

16.05 Superstar

Zaspanka za vojnike

Ovo je priča o vojnicima jedne tobdžijske baterije u Prvom svetskom ratu koji su kao i stotine hiljada drugih učinili da slava srpske vojske postane besmrtna. Neki od njih bili su mladići kojima je to bio prvi rat kao glavnom junaku Stevanu, tek svršenom studentu biologije koga otac prati u rat ne znajući da li će ga ikad više videti. Uloge: Ljubomir Bandović, Marko Vasiljević, Vuk Jovanović.

film

Foto: Imbd

 

Petak

20.00 Prva plus

Prosledi dalje

Kada profesor Simonet zada učenicima sedmog razreda težak zadatak da smisle ideje koje bi mogle poboljšati svet, on nije ni slutio kakvu je lančanu reakciju pokrenuo. Jedanaestogodišnjem Trevoru pada na pamet neobična ideja: pružiti pomoć trima osobama, u nadi da će svaka od te tri osobe nastaviti nesebičan niz pomaganja. Simonet se zbližava s Trevorovom majkom, Arlene, ali povratak njenog supruga uništava novopronađenu sreću. Reditelj Mimi Leder. Uloge: Kevin Spejsi, Helen Hant, Hejli Džoel Osment.

film

Foto: Imbd

 

Petak

23.15 Blic TV

Moj život sa Liberačijem

Film prikazuje bleštav privatni život Liberačija , blistavog i neviđeno uspešnog zabavljača, koga su ekstravagantni kostimi i složeni scenski nastupi učinili najplaćenijim zabavljačem svog vremena. Priča se usredsređuje na Liberačijev buran odnos sa Skotom Torsonom u Las Vegasu 1977-1982, kad je Liberači bio na vrhuncu popularnosti, ali još uvek nije objavio da je homoseksualac. Film prikazuje suštinu Liberačijevog obraćanja dok podseća gledaoce koliko su drugačiji bili tadašnji stavovi, kad je samo nekoliko poznatih zabavljača smelo da prizna da je gej, barem pred javnošću, koja ih je i učinila zvezdama. Glumci: Majkl Daglas, Met Dejmon, Skot Torson. Režija: Stiven Endru Soderberg.

Petak

23.35 RTS2

Sram

Brendon je star tridesetak godina, ne može da odoli seksu i što se toga tiče ponaša se kao zavisnik. Njegova sestra, osoba koja je mnogo lutala u životu, useljava se u njegov stan i Brendon gubi kontrolu nad svojim životom. Film istražuje prirodu potreba, način na koji živimo svoje živote i iskustva koja nas formiraju. Uloge: Majkl Fasbinder, Keri Maligan, Džejms Bedž Dejl.

Petak

21.00 Cinemania

Vangard

Tajna kompanija za obezbeđenje, Vangard, poslednja je nada za preživljavanje računovođe koji se našao na meti najsmrtonosnije plaćeničke organizacije na svetu. Uloge:

Džeki Čen, Jang Jang, Lun Ai.

Subota

18.00 Prva plus

Sećanje jedne budale

Holivudska zvezda u usponu se osvrće na dane mladosti, vraćajući se sa sahrane najboljeg prijatelja. Džo Skot živi hedonističkim načinom života, ali ga neprestano progoni događaj iz mladosti, kada se zabavljao sa vršnjakinjom Rut. Dramatični događaji iz perioda kada je živeo u Engleskoj neprestano ga progone i on donosi odluku da se sastane sa zavodnicom Rut, međutim, ona nije ni nalik osobi kakvu je pamtio... Sve se potpuno promenilo, a mračne tajne izlaze na videlo, jedna za drugom. Uloge: Danijel Krejg, Hari Idn, Emilija Foks.

Subota

23.30 B92

Trgovina kožom

Bivši ubica nastoji da povrati svoju čovečnost i iskupi se za grehe koje je počinio, žrtvujući se do poslednjih atoma snage. Uloge: Miki Rurki, Erik Roberts, Daril Hana.

Nedelja

21.00 Cinemania

Jakuza princeza

Radnja filma smeštena je u ekspanzivnu japansku zajednicu Sao Paula u Brazilu - najveću japansku dijasporu na svetu. Akemi je siroče koje otkriva da je naslednica polovine kriminalnog sindikata Jakuza. Sklapajući neugodan savez sa neznancem koji veruje da im drevni mač vezuje sudbine, Akemi mora da pokrene rat protiv drugog dela sindikata koji želi njenu smrt. Uloge: Džonaton Rajs Mejers, Tejson Ihara, Masumi.

Nedelja

21.00 B92

Ubij ih nežno

Priča ovog napetog krimi-trilera odvija se u Nju Orleansu, a prati Džekija Kogana, čvrstog i iskusnog kriminalca koji pokušava da otkrije ko stoji iza pljačke koja se dogodila za vreme pokeraške igre s visokim ulozima u organizaciji mafije... Uloge: Bred Pit, Rej Liota, Ričard Dženkins.

film

Foto: Imbd

 

Nedelja

06.40 Fox movies

Tatino obdanište

Čarli i Fil su toliko zauzeti poslom, da propuštaju radosti očinskih obaveza prema svojim sinovima kod kuće. Kada njih dvojica dobiju otkaz, nema više novca za skupe privatne vrtiće i oni ostaju kod kuće da ih čuvaju. Dok to rade pašće im na pamet suluda ideja da tako zarade novac - otvoriće tatino obdanište! Sa još nekoliko drugara upustiće se u avanturu čuvanja klinaca iz kraja. Smehu nema kraja kad otkriju šta sve klinci mogu da urade nespremnom tati. Uloge: Edi Maefi, Stiv Zan, Džef Garlin.

Ponedeljak

21.00 Cinemania

Doba sutrašnjice

U ogromnoj pustinjskoj oazi, kraljica leži na samrti dok njen sin putuje kroz divljinu u nadi da će pronaći mitski lek koji bi joj spasao život. Nakon što umakne nasilnim motociklistima, upoznaje robotsku seks-robinju istovremeno i ubicu koja se nalazi u potrazi za vlastitom dušom. Uloge: Džejms Franko, Mila Jovović, Lusi Lu.

Utorak

21.00 Cinemania

Levijatan

Kolja živi u ribarskom gradiću blizu prelepog Barencovog mora u severnoj Rusiji. Vlasnik je automehaničarske radnje koja se nalazi neposredno uz kuću u kojoj živi sa svojom mladom ženom Ljiljom i sinom Romom iz prvog braka. Korumpirani gradonačelnik Vadim rešen je da mu preuzme posao, kuću i zemlju. U početku pokušava da podmiti Kolju, ali on se nepokolebljivo opire koliko god može... Uloge: Aleksej Serebrjakov, Elena Ladova, Roman Madjanov.

Sreda

21.00 Cinemania

Visina

Grečen Bler, agent FBI, na letu za Vašington dobija neobičnu ponudu od muškarca pored kojeg sedi u avionu. On joj objašnjava da će avion uskoro biti otet i nudi joj sedamdesetpet miliona dolara ako mu pomogne da izbegnu otmicu i sigurno slete. Kada grupa profesionalnih kradljivaca stvarno preuzme avion i počne da traži u njemu skriveni plen, Grečen će morati da učini sve da spase putnike i spreči padanje aviona. Uloge: Dolf Lundgren, Džonatan Lipniki, Grir Gramer.

film

Foto: Imbd

 

Četvrtak

Sledbenik

Na ivici opustošenog grada, 11-godišnji Aleksander živi u izolovanoj zajednici sa drugom decom, njihovim majkama i harizmatičnim vođom Gregorijem. Gregori uči decu da gaje stoku, obrađuju zemlju, rade kao zajednica - i da ubijaju. Dok razmišlja o rođenju malog brata, Aleksander počinje da preispituje Gregorijev uticaj na decu i njihovu obuku da postanu ubice. Aleksander je sve manje spreman da se uklopi u zajednicu, pa Gregori počinje da se ponaša neprijateljski prema dečaku koga je nekad smatrao sinom. Uloge: Džeremi Šabrijel, Florens Mecara, Najdžel Barber.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading