daljinski
Foto: Promo/Shutterstock

22.00 Prva plus

Rođen da napravi pakao

Jedan od njegovih ljudi je smaknut u Istočnoj Evropi pa agent Interpola Samjuel Aksel želi osvetu i želi da vidi krivce kažnjene. Aksel je sve bliže ruskim krijumčarima oružja i droge, odgovornim za smrt njegovog kolege, no u tom trenutku izbije rat između bandi Roma i Rusa. Čini se da su sada Rusi izvan njegovog dometa, pa Aksel sklapa klimavi pakt s Romima kako bi zajedno slomili ruske dilere i ubice. Uloge: Stiven Sigal, Dan Badarau, George Remes.

film

Foto: Imbd

 

18.20 Superstar

Snajperista 7

Po prvi put Brendon Beket, Ričard Miler i Tomas Beket udružuju snage u Kolumbiji kako bi uništili brutalni kartel droge. Kada meta smrtonosnog snajperiste sa naprednim i dosad neviđenim naoružanjem postane specijalna agentkinja Kate Estrada, elitni tim postaje deo ultimativne bitke... Uloge: Čed Majkl Kolins, Bili Zejn, Danaj Garsija.

 

14.40 Cinemania

Sad još i Hani

Kerolajn Morgan je počastvovana kada im njena sestra Bet, dovode u posetu svoju ćerku Hani Holovej koja je filmska zvezda. Međutim, kada Bet iznenada ode na odvikavanje, Hani mora da se preseli kod njih u predgrađe. Svima je teško da se prilagode na novonastalu situaciju, Hani na život bez pratnje novinara i paparaca, ali i njeni rođaci na njeno prisustvo i razmaženost... Uloge: Robin Batler, Lusi Fraj, Angus Sampson.

film

Foto: Imbd

 

12.05 Fox life

Od Prade do bez nade

Nora i Meri žive na Beverli Hilsu. Dok Meri provodi dane u šopingu, Nora želi da postane pravnik i da uči. Nakon što im je  umro otac, sestre ostaju bez novaca i kuće, pa su prisiljene da se odsele kod tetke u siromašniji deo grada. Devojke će morati da pronađu posao, a uskoro će  ući i novi muškarci u njihov život. Jedan će doneti radost, a drugi veliku tugu... Uloge: Aleksa Vega, Velimir Valderma, Adrijana Baraza.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading