televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Crni Panter

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Crni Panter

Princ T'čala vraća se u svoju skrivenu i tehnički naprednu afričku državu Vakandu da bi bio ustoličen u kralja. Tamo T'čala saznaje da postoje frakcije koje imaju svoje kandidate za presto. Kada se dvojica neprijatelja urote da unište Vakandu, superheroj Crni Panter mora da se udruži sa agentom CIA Everetom Rosom i pripadnicima vakandanskih specijalnih snaga, ne bi li sprečili da u Vakandi izbije građanski rat. Uloge: Čedvik Bouzman, Majkl B. Džordan, Lupita Njongo.

Gospodin Bruks

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Gospodin Bruks

Erl Bruks je uspešan biznismen, istaknuti filantrop i brižni otac. On je čovek za koga niko nikad ne bi posumnjao da je ozloglašeni serijski ubica, a s druge strane, najozloglašenije svetske psihopate su često tihi i mirni ljudi iz susedstva za koje niko nikad ne bi posumnjao da su u stanju da izvrše neopisive strahote. Niko do sada nije imao nikakvog razloga da poveže Erla Bruksa sa stravičnim zločinima zastrašujućeg Ubice Otiska Prsta. Čak ni njegova prelepa žena i kćerka tinejdžerka nisu mogle ni da zamisle takvu užasnu istinu. Uloge: Kevin Kostner, Demi Mur, Mardž Helgenberger.

Odgovornost

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Odgovornost

Slupavši skupi automobil svog očuha gangstera, Adam je primoran da plati dug, i udružuje se sa profesionalnim plaćenikom Rojem, kako bi izigravao vozača u nečemu što bi trebalo da bude brza i laka zarada. Dok Roj očajnički želi da napusti igru ubijanja, Adam se razvija u oduševljenog i poletnog plaćenika. Duet odlazi na put i završava duboko u šumi, daleko od kuće. Roj eliminiše mete s okrutnom preciznošću, ali oni uskoro shvataju da su uhvaćeni na delu. Prelepa, tajanstvena devojka svedok je ubistva i profesionalni kod im nalaže da i nju smaknu. Dok razmišljaju o njenom ubistvu, njihova svedokinja beži zajedno s inkriminišućim dokazom. Tako počinje igra mačke i miša, koja na kraju otkriva pravi razlog zbog koga je Adamov očuh naručio ubistvo, kao i pravi identitet njihove svedokinje i njene razloge za osvetu nad gangsterima. Uloge: Tim Rot, Džek O’ Konel.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading