televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Ana

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ana

Ispod zapanjujuće lepote top modela Ane Polijatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah uvodi nas u radnju ove priče. Uloge: Saša Lus, Helen Miren, Kilijan Marfi.

Tiho mesto

Foto: IMDB

 

 

00.05 RTS1

Tiho mesto

Zemljom su zavladala neverovatno brza vanzemaljska stvorenja sa izuzetno ostljivim sluhom. U svetu gde i najmanji zvuk može da znači sigurnu smrt, jedna porodica se na razne načine snalazi da preživi. Protiv nepoznatih stvorenja ne postoji poznato oružje i ljudi se kriju u tišini ili zaklonjeni prirodnim zvucima. Dodatni problem koji porodicu čeka jeste rođenje bebe... Uloge: Emili Blant, Džon Krasinski, Milisent Simonds.

Valerijan i carstvo hiljadu planeta

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Valerijan i carstvo hiljadu planeta

Valerijan i Lorelajn su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru u 28. veku. Njih dvoje putuju kroz vremenske dimenzije kako bi branili galaksije i mir u svemiru. Pod direktivom Zapovednika, Valerijan i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljade planeta. Alfa ima dvadeset miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve - nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost. Uloge: Dejn Dehan, Kara Delevinj, Klajv Oven, Rijana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading