televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zlatni dečko

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Zlatni dečko

Ko je zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera? - sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru problematičnog temperamenta koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Filmsko ostvarenje „Zlatni dečko“ je mnogo više od filma o sportu. Ovo je nežna priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milione. Uloge: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković.

Džon Vik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Džon Vik

Nakon smrti njegove voljene žene, Džon Vik dobija poslednji poklon od nje - štene bigla Dejsi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voleti. Džonova žalost biva prekinuta kada njegov automobil „mustang“ iz 1969. privuče pažnju kriminalca Džozefa. Kad Džon odbije da mu proda auto, Džozef i njegovi pomoćnici mu provaljuju u kuću, kradu automobil, prebijaju ga do nesvesti i ubijaju Dejsi, ali nisu svesni da su probudili najbrutalnijeg ubicu ikad viđenog u svetu podzemlja. Uloge: Kijanu Rivs, Alfi Alen, Mikael Nikvist.

Igrač

Foto: IMDB

 

 

23.15 B92

Igrač

Džerard Batler tumači lik Kejbla, osuđivanog kriminalca i svetski poznatog supervojnika u ultimativnoj multiplejer igrici „Slejers“. Ljudi kontrolori upravljaju mislima i postupcima stvarnih zatvorenika koji se bore u hiperintenzivnom okruženju - gde je cilj sloboda, a kazna je smrt. Ali kada Kejbl iznenada odluči da želi da izađe iz igrice, njegova pobuna zapreti naopakim planovima tvorca igre Kena Kasla kojeg ništa neće zaustaviti u pokušaju da uništi odbeglog komandosa u ovom napetom trileru nabijenom akcijom. Uloge: Džerard Batler, Majkl C. Hol, Ludakris.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading