Džejms Bond
Foto: Printscreen/www.youtube.com/StormChaser Z

Do sada je snimljeno 26 filmova o čuvenom liku agenta 007, a ukupno 6 različitih glumaca našlo se u toj ulozi. Sada se postavlja pitanje ko će biti novi Bond, a evo nekoliko najčešće spominjanih kandidata:

1. Aron Tejlor-Džonson

Aron Tejlor-Džonson je britanski glumac poznat po svojim ulogama u filmovima kao što su "Kick-Ass" i "Noćne životinje". Njegova sposobnost da tumači raznolike likove, kao i fizička spremnost, čine ga jednim od glavnih kandidata za ulogu novog Džejmsa Bonda. Spekulacije govore da je upravo on taj koji je već odabran za novog agenta 007.

2. Džonatan Bejli

Džonatan Bejli je britanski glumac koji je stekao popularnost zahvaljujući svojoj ulozi u hit seriji "Bridgerton". Njegova harizma i šarm, uz impresivan glumački talenat, mogli bi ga učiniti savršenim izborom za sledećeg Bonda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

3. Redži Džin-Pejdž

Još jedna zvezda serije "Bridgerton", Redži Džin-Pejdž, je glumac o kojem se mnogo priča kada je u pitanju uloga Bonda. Njegov sofisticirani izgled i odlične glumačke sposobnosti stavljaju ga u prvi plan među potencijalnim kandidatima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

4. Teo Džejms

Teo Džejms je britanski glumac poznat po ulogama u serijama "The Gentlemen" i "White Lotus", kao i filmu "How It Ends". Holivudski zavodnik grčkog porekla miljenik je među ženama, a njegova fizička pojava i iskustvo u akcionim filmovima mogli bi ga učiniti idealnim Bondom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by penny (@pennyannh)

5. Endrju Garfild

Endrju Garfild, poznat po ulogama u filmovima "The Amazing Spider-Man" i "Hacksaw Ridge", je glumac sa velikim iskustvom i talentom. Njegova sposobnost da prenese kompleksnost likova čini ga ozbiljnim kandidatom za ovu ulogu.

6. Kalum Tarner

Kalum Tarner je britanski glumac koji se proslavio ulogama u filmovima "Fantastic Beasts" i seriji "War & Peace". Njegov mladalački izgled i glumačka svestranost čine ga interesantnim izborom za Bonda.

7. Kilijan Marfi

Kilijan Marfi je irski glumac poznat po ulogama u serijama "Peaky Blinders" i filmovima "Inception" i "Dunkirk". Njegov intenzivan pogled i sposobnost da igra kompleksne likove stavljaju ga među glavne kandidate za novog Džejmsa Bonda.

Odluka o tome ko će biti novi Džejms Bond je izazvala veliko interesovanje i spekulacije. Svaki od ovih glumaca donosi jedinstvene kvalitete koje bi mogli uneti novi život u ikoničnu ulogu agenta 007.

Ostaje da vidimo ko će na kraju preuzeti ovu prestižnu ulogu i nastaviti tradiciju jednog od najpoznatijih filmskih likova svih vremena.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading