FILM DANA „Mladost“
Foto: Promo/Schutterstock
Veprovi rata

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Veprovi rata

Obeščašćeni vojni kapetan iz Drugog svetskog rata, Džek Vozi, dobija priliku da se iskupi kada od njega traže da povede grupu poznatu kao „Veprovi rata“. Moraju da odu u neprijateljsko područje kako bi otkrili i uzeli nacističko superoružje, top V3, koji bi nacistima mogao da obezbedi nedostižnu prednost u borbi. Uz pomoć kapetana Hansa Pikolta, nemačkog antinacističkog legionara, i pukovnika A. Dž. Redinga, veterana iz Prvog svetskog rata, Džek mora da izvežba, vodi i da dobije poštovanje svoje nove jedinice kako bi postali uspešna izviđačka jedinica. Uloge: Luk Gos, Dolf Lundgren, Čak Lidel, Miki Rurki.

Tango i Keš

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Tango i Keš

Njih dvojica su potpuno različiti, ali kad treba oni su uigran tim. Rešeni su da se dokopaju glavnog narko bosa Ivsa koji kontroliše carstvo droge vredno milion dolara. Ali Ivs prelazi u kontraofanzivu, namešta im umeštanost u kriminalne poslove, zbog čega završavaju u zatvoru. Ne želeći da se pomire sa nepravdom oni beže iz zatvora i ponovo kreću u lov na Ivsa i njegovu kompaniju... Uloge: Silvester Stalone, Kurt Rasel, Teri Hačer.

Mladost

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTV1

Mladost

Fred i Mik bliže se osamdesetim i uživaju odmarajući se u hotelu u podnožju švajcarskih Alpa. Fred je penzionisani kompozitor i dirigent koji nema nameru da se vrati muzičkoj karijeri koju je već odavno napustio. Nasuprot njemu, Mik je zaposleni reditelj koji ubrzano završava scenario za svoj novi film. Obojica znaju da su im dani odbrojani i odlučuju da se zajednički suoče s budućnošću. Ali, za razliku od njih, druge goste hotela ni najmanje ne muči proticanje vremena. Uloge: Majkl Kejn, Harvi Kajtel, Rejčel Vajs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading