televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Plaćenica

Foto: IMDB

 

 

21.25 B92

Plaćenica

Ana je najveštiji plaćeni ubica na svetu - kao dete ju je spasao legendarni Madi i polako učio „porodičnom poslu”. Kada čoveka koji joj je bio poput oca i koji ju je naučio svemu što treba znati o poverenju i preživljavanju brutalno ubiju, Ana se zavetuje na osvetu. Uloge: Majkl Kiton, Megi Kju, Semjuel L. Džekson.

Vulkan

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Vulkan

Marija je netipična 17-godišnja devojka majanskog porekla, koja sa porodicom živi i radi na plantaži kafe u podnožju vulkana. Uprkos ugovorenom braku sa Ignjasiom, gazdom plantaža, za koji je majka Huana uveliko priprema, ona mašta o bekstvu u veliki grad sa dečkom, sezonskim radnikom Pepeom. Ipak, kad joj neplanirana trudnoća sruši snove, na njoj je odgovornost da obezbedi sigurnu budućnost najbližima. Uloge: Marija Mersedes Koroj, Marija Telon, Manuel Antun, Husto Lorenso, Marvin Koroj.

Oni

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTV1

Oni

Biografija bivšeg italijanskog premijera i biznismena Silvija Berluskonija. Radnja se odvija uglavnom u njegovoj palati na Sardiniji. Njegova ličnost, politička karijera, skandali, odnos s njegovom ženom i neobjašnjivo nasleđe prikazani su kroz delimično izmišljene događaje. Uloge: Toni Servilo, Elena Sofija Riči, Rikardo Skamarčo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading