televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Narko-bos Arkanzasa

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Narko-bos Arkanzasa

Kajl i Svin žive po naredbama arkanzaškog narko-bosa Froga, kojeg nikada nisu upoznali: Ali, kad posao pođe po zlu, posledice su smrtonosne: Uloge: Džon Malkovič, Vins Von.

Ledena potera

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Ledena potera

Život mirnog porodičnog muškarca iz korena će se promeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina: Potraga za pravdom će ga od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i surovog osvetnika: Kreće u lov na vođu narko-mafije za kog veruje da je povezan sa smrću njegovog sina: Uloge: Lijam Nison, Lora Dern.

Takovska 10

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Takovska 10

Takovska 10: Povratak služenja vojnog roka – gost general Milan Mojsilović Načelnik generalštaba Vojske Srbije razjašnjava nedoumice oko redovnog služenja vojnog roka, ali i planova razvoja vojske u narednom periodu. Redovno služenje vojnog roka suspendovano je 2011. godine, ali nije ukinuto, što proceduru reaktivacije čini jednostavnijom. S druge strane oprečna su mišljenja o razlozima i koristima koje će to doneti sistemu odbrane. O izazovima koje vojska treba da reši do septembra sledeće godine kada će prva klasa regruta stići u kasarne, ali i o drugim pitanjima vezanim za sistem odbrane i Vojsku Srbije u emisiji „Takovska 10“ govoriće načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović. Urednik i voditelj je Zoran Stanojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading