televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Pad

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Pad

Nakon što se Beki i Šajlo popnu 2.000 stopa do vrha udaljenog, napuštenog radio tornja, ostaju nasukane bez ikakve mogućnosti povratka na zemlju. Sada će njihove stručne veštine penjanja biti stavljene na krajnji test dok se očajnički bore da prežive nedostatak zaliha i visine koje izazivaju vrtoglavicu u ovom adrenalinskom trileru. Uloge: Džefri Din Morgan, Grejs Kerolajn Karej, Virdžinija Gardner.

Ugovor

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ugovor

Učitelju i treneru košarke i bejzbola Reju Kinu supruga umire od raka, a policija ubrzo zatim hapsi njegovog sina tinejdžera zbog pušenja trave. Rej ga poziva da odu u šumu na nekoliko dana i pokušaju ponovo da se zbliže. U međuvremenu, FBI će uhapsiti plaćenog ubicu Frenka Kardena nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila usred njegovog plana da ubije zadatu metu. Dok Frenk putuje uz pratnju FBI agenata, njegovi ljudi pokušavaju da ga spasu, ali plan propada kada auto u kome se nalaze upadne u reku. Rej se nalazi u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i pomaže povređenom agentu i Frenku koji je u lisicama da izađu iz reke. Uloge: Džon Kjuzak, Morgan Frimen.

Umri muški sa osvetom

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Umri muški sa osvetom

Džon Maklejn tone u alkoholizam i suspendovan je iz policije. Kada eksplodira bomba, policija ne uspeva da sazna o čemu se radi. Javlja se čovek predstavljajući se kao Sajmon i traži Maklejna, rekavši da ovaj mora da učestvuje u igri „Kako Sajmon kaže“. Maklejn mora da obavlja zadatke koje mu ovaj postavlja. Ako ne uspe, eksplodiraće sledeća bomba... Uloge: Brus Vilis, Džeremi Ajrons, Semjuel L. Džekson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading