FILM DANA „Slavna Florens“
Foto: Promo/Schutterstock
Slavna Florens

Foto: IMDB

 

 

23.20 Prva

Slavna Florens

Istinita priča o naslednici Florens Foster Dženkins, koja je sanjala da postane operska pevačica uprkos lošem pevačkom glasu. Koristila je svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pažnju kao pevačica. Uloge: Meril Strip, Hju Grant.

10x10

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

10x10

Atlanta, Džordžija. Poznati inženjer Luis prati kretanje cvećarke Keti, a zatim je usred bela dana otima na parkiralištu i odvozi u svom automobilu. Dolaskom u svoju izolovanu kuću, zaključa je u zvučno izolovanu sobu veličine 10×10, gde je više puta tokom dana ispituje ne bi li iz nje izvukao mračnu tajnu iz prošlosti. Keti isprva pretpostavlja da otmičar želi njeno telo ili život, ali on želi nešto mnogo čudnije i jednostavnije… Uloge: Noel Klark, Keli Rajli, Luk Evans.

Klopka za inspektora Kalahana

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Klopka za inspektora Kalahana

Nakon što je rešio slučaj brutalnog kriminalca „Škorpiona“, Hari Kalahan nađe se suočen s drugom vrstom kriminala, onom zaštićenom paravanom policijske značke. Zbog pravnih i tehničkih zavrzlama čovek je oslobođen optužbi za ubistvo, ali uskoro je pronađen mrtav, zajedno sa svojim advokatom, vozačem i telohraniteljem. Kalahan i novi partner Erl Smit počinju sa istraživanjem, ali ih u tome spreči njihov šef, poručnik Nel Brigs, čovek kojeg Hari duboko prezire. Uloge: Klint Istvud, Hal Holbruk, Mičel Rajan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading