televizor
Foto: Promo/Schutterstock
16 blokova

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

16 blokova

Policajac Džek Mozli ima problema sa alkoholom i sve što nadređeni očekuju od njega je da se do penzije drži podalje od nevolja. Zato mu daju samo rutinske poslove kao što je prebacivanje sitnog lopova Edija u obližnji sud na svedočenje. Ali, tek što krenu iz stanice, crni kombi im blokira put i maskirani napadači pokušavaju da ubiju Edija iz automatskog oružija. Džek mu igrom slučaja spasava život, sklanja se u obližnju prodavnicu i odmah zove pojačanje. Uloge: Brus Vilis, Jasin Bej, Dejvid Mors.

Kralj Kalifornije

Foto: IMDB

 

 

23.20 Prva

Kralj Kalifornije

Labilni otac posle izlaska iz mentalne institucije pokušava da uveri svoju ćerku da je negde u predgrađu zakopano špansko zlato. Šesnaestogodišnja Miranda je već iskusila životna razočaranja. Napustila je majka, ispisala se iz škole i, što je i najgore, otac joj je u ludnici. Ipak snalažljivu Mirandu ti problemi nisu uništili, uspela je da dobije posao u Mek Donaldsu i zarađuje dovoljno da može da se brine o sebi. Njena uhodana, mirna svakodnevica narušena je očevim povratkom kući posle dvogodišnjeg prisilnog boravka u instituciji za mentalno obolele pacijente... Tata je opsednut blagom španskog istraživača koje navodno već nekoliko vekova leži zakopano u obližnjoj rezidencijalnoj zoni... Uloge: Majkl Daglas, Evan Rejčel Vud.

Pod lupom

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Pod lupom

Film o razotkrivanju pedofilije u okviru katoličke crkve temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine kada su novinari lista „Boston gloub“ razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji, što je izazvalo šok u celoj Americi. Dugogodišnja istraga novinara otkrila je višedecenijska zataškavanja na najvišim nivoima verskog, pravnog i državnog sistema. Oni su započeli talas revolucija širom sveta. Uloge: Majkl Kiton, Mark Rufalo, Rejčel Mekadams.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading