ODRASTALE SU DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nakon 11 godina skrivanja, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pokazali ćerke! (FOTO)
E stock

Sloboda Mićalović Vojin Ćetković vešto kriju svoj privatan život od očiju javnosti, njihove ćerke već imaju jedanaest godina i nisu se do sada eksponirale u medijima.

Mila i Vera odrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim devojčicama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo. Iz tog razloga, javnost do danas nije imala priliku da upozna ove preslatke devojčice.

Naime, Sloboda je sada konačno odlučila da ih pokaže javnosti i na "Instagramu" objavila prvu fotografiju sa svojim mezimicama, koje su lepotu očigledno nasledile od nje.

Sa devojčicama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića odlične su učenice, a pohađaju i muzičku školu, koja dodatno utiče na njihovu odgovornost, a poznati roditelji su beskrajno ponosni na svoje mezimice.

MARIJA KARAN RASTURILA BRAK OCU TROJE DECE Ostavio ženu i iznajmio stan da bi se viđao s glumicom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading