vulkan
Foto: Promo/Promo

Učenje engleskog jezika je izazovno, a uz inovativne metode, ovaj proces postaje zabavan i uzbudljiv. Jedna takva metoda su karte Laugh ’n’ Learn iz Vulkančićevog edukativnog serijala Učim i igram se, koje omogućavaju deci da poboljšaju svoje jezičke veštine na jednostavan i zanimljiv način.

vulkan

Promo

 

Humor je odličan način da se nove reči lakše upamte, a proces učenja se pretvara u pravu avanturu. Laugh ’n’ Learn karte su ključni alat za usvajanje novih znanja. Svaka od 50 karata prikazuje jedan vic na engleskom jeziku, uz sliku koja pomaže u razumevanju. Vicevi su pažljivo odabrani i prilagođeni uzrastu dece, što ih čini lako shvatljivima.

Jedna od najvećih prednosti ove metode je to što učenje postaje igra. Deca mogu koristiti kartice u raznim igrama i aktivnostima, što im pomaže da bolje zapamte nove reči i fraze. Ovaj interaktivni pristup ne samo da poboljšava razumevanje engleskog jezika već učenje čini uzbudljivim.

Korišćenjem Laugh ’n’ Learn karata, deca se na zabavan način upoznaju s engleskim jezikom, proširuju svoj vokabular i razvijaju jezičke veštine.

Ako želite da svoje dete uvedete u svet engleskog jezika na zanimljiv i efikasan način, edukativne karte su idealan izbor.

U okviru edicije Učim i igram se, Vulkančić je objavio i druge edukativne karte poput (Ir)Regular VerbsMatch ItLet’s Learn AlphabetCherry on Top i Deal with Your Mistakes.

Laugh ’n’ Learn šaljive karte Mirjane Milenić Mimi možete pronaći na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading