Bišon
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Nema ništa lepše nego odvesti ljubimca na osvežavajuće letnje šišanje, zar ne? Međutim, jedan Srbin, vlasnik bišona doživeo je potpuni šok kada je otišao po svog ljubimca - koji nije izgledao onako kako je trebao.

Kako je na svom Iks profilu "filigrani", neimenovani Srbin napisao, umesto preslatkog, bujnog bišona, dočekao ga je pas koji je više podsećao na glumca Nikolu Simića nego na sebe. Upravo zato, urnebesna fotografija njegovog psa ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama.

"Pošalješ im na šišanje lepog i čupavog bišona, vrate ti Nikolu Simića", našalio se muškarac iznad fotografije svog sveže ošišanog ljubimca.

"Ošišan za sve pare"

Novi izgled malenog, ni krivog ni dužnog psa izazvao je gomilu duhovitih komentara.

 

"Ošišan za sve pare", "I ja sam jednom odvela velškog terijera vratio mi se romanjolo.. Sad sam nabavila mašinicu i niko ga ne ošiša kao ja", "I meni je ovo frizer uradio par puta. Podrška bišonu!", "Postade bišon viralan, a kad bih ja izbacio svoju sliku, pola bi me otpratilo. Bravo za psa", "Jooj, stvarno su isti", "Imamo bišona, događaju nam se ovakve frizure i od sada to zovemo Nikola Simić, hvala. Mnogo hvala", "Zato sam ja počeo sam da šišam moju pudlu", "Prevrnuo sam se od smeha", "A šta fali Nikoli Simicu? Simpatičan i drag", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

 

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading