A LEPO SU JE UPOZORILI Konju kraljeve garde "prekipelo", pa nasrnuo na nesrećnu ženu koja se fotografisala
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pripadnici Kraljevske garde jedan su od najprepoznatljivijih simbola Velike Britanije zbog čega su uvek na meti turista koji žele da se fotografišu sa njima za uspomenu.

Konjanici koji čuvaju stražu pored Bakingemske palate su posebno atraktivni, pa ljudi čekaju u redu da fotografišu. Zbog toga je postavljen znak upozorenja - 'Pazi! Konji mogu da udaraju ili grizu.' A da je upozorenje tačno poslednjih dana, uverilo se nekoliko ljudi, piše Dejli mejl.

 

 

Društvenim mrežama kruži i snimak koji prikazuje šokantan trenutak kada je konj zubima zgrabio ženu za kosu dok je pozirala za fotografiju na paradi Konjičke garde.

Kada se istrgla iz konjskih čeljusti, pobegla je. U sličnom incidentu - za koji se čini da je bio uključen isti konj - turistkinja je ugrizena za rame dok ju je njen prijatelj fotografisao. Žena se tada udaljila od konja i šokirano ga pogledala širom otvorenih usta i ruke na grudima.

Dok su obe žene bile iznenađene time što se dogodilo, čini se da vojnika nije uznemirila neprijateljska reakcija njegova konja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading