fotografija
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pogledajte grupu ljudi, njihovu odeću, držanje... Sada pogledajte malo bliže. Nema šešir, pogledajte mu frizuru, šorts..., napisao je čovek koji je fotografiju pronašao u istorijskoj knjizi.

Fotografija 'Poslednji piknik' prikazuje grupu ljudi i dece kako sede na brdu u Kanadi 1917. godine. Žene nose duge suknje, muškarci su obučeni u jakne i prsluke karakteristične za taj period.

fotografija

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ali među njima se ističe mladić koji izgleda kao da je zalutao u taj vremenski period. Tip košulje koju nosi, šorts, frizura... Jutjuber Džejmi D. Grant pronašao je ovu fotografiju u istorijskoj knjizi Lestera Reja Petersona, piše Dejli miror.

 "Nije on jedini koji nosi šorts"

On je prvi primetio mladića koji gleda sto godina ispred svog vremena.

"Pogledajte grupu ljudi, njihovu odeću, držanje... Sada pogledajte malo bliže. Nema šešir, pogledaj mu frizuru, šorts... Čovek koji sedi sa njegove desne strane bulji u njega... Dokaz da je putovanje kroz vreme moguće", napisao je jutjuber.

Neki su se složili da mladić zaista izgleda kao da je zalutao u taj period, drugi kažu da je to samo slučajnost i da neki drugi muškarci na fotografiji nose šorts.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading