horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

Očekuje vas poslovni napredak. Ako se bavite privatnim biznisom, ovaj dan može biti neverovatno plodan. Uspeh je tu, ali ćete morati naporno da radite da biste ga dostigli. Osobe koje bi mogle da probude vaše emocije, svuda su oko vas.

BIK

Nezadovoljni ste trenutnom poslovnom situacijom. Imate nameru da razgovarate sa nadređenima, ali razmislite da li je ovo pravi trenutak za tako nešto. Imate podršku od partnera, jer razume u kakvim ste problemima.

BLIZANCI

U ovom danu, sebe ćete videti u potpuno novom svetlu. U vama će se probuditi dobra volja, ambicioznost i optimizam. Neverovatnu pozitivnu energiju proširićete i na svoje poslovne saradnike, a prijatelji će vas podržavati.

RAK

Svakodnevne porodične obaveze i brojni poslovni zadaci deluju iscrpljujuće na vas. Čini vam se da nemate vremena za opuštanje. Potrudite se da organizujete šetnju sa prijateljima. Nakon kratkog odmora vratiće vam se energija.

LAV

Poslovni zadaci vam postaju dosadni. Vreme je za kratak odmor, nakon čega se vraćate puni pozitivne energije, sa novim idejama, a njihova realizacija biće veoma zabavna. Vaš društveni život je buran, a možete upoznati i nove ljude.

DEVICA

Nezaintersovani ste za posao, a odnos s kolegama nije baš najbolji. To vam se dešava zbog emotivne frustracije. Ukoliko je vaša ljubavna veza ispunjena konfliktima ili ste pak raskinuli romansu, dan je izuzetan za humor i druženje sa prijateljima.

VAGA

Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo je idealan dan da ostvarite cilj. Zaposlene Vage predstaviće inovativne poslovne ideje, koje će naići na podršku nadređenih. Mnogo ćete raditi, a očekuje vas i dobra zarada. Voljena osoba će vam zamerati što nemate vremena.

ŠKORPIJA

Svakodnevica vam se pretvorila u rutinu. Brojne poslovne obaveze deluju iscrpljujuće na vas, ali to nije opravdanje da izbegavate prijatelje. Finansijska situacija vam dozvoljava odmor. U vašoj romansi dominiraju konflikti.

STRELAC

Zbog brojnih obaveza biće vam potrebna bolja organizacija. Mnoge poslovne aktivnosti, zahtevaće više kreativnosti. Nemojte se prepuštati rutini. Budite spremni za nove poduhvate, imaćete podršku.

JARAC

Posao vas zove! U poslednje vreme mnogo ste radili, ali vas očekuju i nova profesionalna zaduženja. Rigorozno ćete se pridržavati dnevne rutine, kako biste postigli željene rezultate, ali trud će se isplatiti. Relaksirajte se.

VODOLIJA

Nemojte odustajati od svojih ambicija i ciljeva zbog malih poslovnih neuspeha i konflikta sa kolegama. Ovaj dan, kada je posao u pitanju, nije najpovoljniji, ali je kratkotrajan. Prijatelji i članovi porodice oslanjaju se na vas.

RIBE

Postavili ste sebi visoke ciljeve. Bez obzira na ambicioznost, koja vam ne nedostaje, nemojte preuzimati previše obaveza. Mnogo posla može negativno uticati na vaše zdravlje, a moguće su i izvesne greške.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading