Milica Polskaya
Foto: Printscreen/instagram.com/mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja je postala jedna od najpopularnijih devojaka u srpskom kutku Instagrama, posebno ističući se među influenserkama. Iako nije poznata kao pevačica ili glumica, privukla je više od 340 hiljada pratilaca na Instagramu.

Publika je posebno zainteresovana za njen život kao milionera, iako je interesantno primetiti da njen život nije uvek bio takav - promenio se gotovo preko noći, piše espreso.rs

 

 

Milica je započela kao obična devojka iz Niša, studirajući na Pravnom fakultetu. Međutim, stvari su se promenile kada je dobila priliku da otputuje u Dubai tokom svoje treće godine studija, gde je radila kao hostesa i model.

Iako je njena popularnost na društvenim mrežama uglavnom povezana s luksuznim životnim stilom, jednom prilikom je privukla pažnju javnosti kada je otvoreno pričala o svojem intimnom životu, uključujući i detalje o vođenju ljubavi sa svojim suprugom.

Milica Polskaja je jednom prilikom otkrila detalje iz svog života koji su doveli do njene transformacije iz obične studentkinje na Pravnom fakultetu u influenserku sa luksuznim životnim stilom. 

Sve se promenilo kada je upoznala imućnog Kazahstanca, kog ne eksponira u javnosti. Nakon što su postali par, kasnije su se venčali i dobili četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Porodica već godinama živi u kazahstanskom Almatiju, a Milica često deli detalje iz svog života na Instagramu - od luksuznih putovanja do trenutaka opuštanja.

 

Posebno privlači pažnju njihova vila, koja ima dvocifren broj soba, a na jednom spratu imaju oko 15 soba, 4 kupatila i garderober. Milica je otkrila da njihov dom uskoro dobija i lift, kao i unutrašnji i spoljašnji bazen.

Milica Polskaja je otkrila da će jednog dana javnosti predstaviti svog supruga, iako se za sada drži odluke da ga zadrži izvan medijske eksponiranosti.

Iako su se na društvenim mrežama povremeno pojavljivale njegove fotografije, Milica ističe da je to zbog njegovog ozbiljnog posla i želi da zaštiti njegov identitet.

Ona naglašava da je podrška veoma važna u njihovom odnosu, a ključ njihove harmonije je kompromis. Njen suprug često je iznenađuje sitnicama koje joj poprave dan, a njihov odnos karakteriše međusobno poštovanje i saradnja.

Kako Milica ističe, u njihovom odnosu nema dominantne strane - odluke se donose zajednički, nakon razmišljanja i konsultacija. Kompromis je ključni element koji omogućava harmoniju u njihovom odnosu.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading