tiktok
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Alo

Video je dostigao skoro neverovatnih 270 miliona pregleda. Video @pr4iforgabs na TikTok-u je trenutno najgledaniji na platformi - i niko ne zna kako i zašto.

Snimak jagoda prelivenih čokoladom u posudi postavljenoj na krevet dostigao je skoro neverovatnih 270 miliona pregleda, 26 miliona lajkova i 430 hiljada komentara.

U pozadini video snimka pušta se pesma Bobija Koldvela. Šta nećete raditi za ljubav - i to je to.
@alo_portal Lajkujte i komentarišite kako bi i naš video imao 184M pregleda! 😂😂😂 #fypシ #fypシ゚viral #fy #strawberry #chocolate #chocolatecoveredstrawberries ♬ original sound - Alo_portal

Čak se i korisnici u komentarima pitaju kako je ovaj video stekao toliku popularnost, a jedan je napisao: „Zašto si dobio toliko lajkova na spotu JAGODA SA ČOKOLADOM????“, dok je drugi dodao: „Ovi lajkovi od čokoladnih jagoda su ludi „. Jedan korisnik je jednostavno upitao: „Znači jednostavno nećemo komentarisati kvalitet ovog videa?“.

Videvši uspeh svog videa sa čokoladom od jagode, @pr4iforgabs je odlučio da napravi sličan video - činiju punu smrznutog voća. A ovaj video već ima 25 miliona pregleda.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading