NIJE ZNAO KAKO MU SE DEVOJKA ZOVE Video njenu ličnu kartu pa ostao u šoku!
Foto: Shutterstock

Međutim, jedan korisnik Redita doživeo je iznenađenje kada je, nakon dve godine veze, saznao pravo ime svoje devojke.

U svojoj objavi na temi 'Tragedeigh' na Reditu, korisnik je podelio svoje iskustvo.

- Njeno ime se piše 'Lawr'ryn' - priznao je šokirano.

Sve vreme je nazivao svoju devojku "Loz", ali je saznao da joj je pravo ime Lauren tek kada je video njenu novu ličnu kartu. Ova priča je deo teme na kojoj korisnici dele priče o imenima koja su jedinstvena ili su izmišljena.

Korisnik koji je podelio svoje iskustvo na Redditu otkrio je da su roditelji njegove devojke bili kreativni ili neobični kada su birali imena za svoju decu. Izrazio je svoje iznenađenje i dodao da je proveo celo veče smejući se svojoj devojci nakon ove neočekivane spoznaje.

Pitanje koje muči korisnika bilo je zašto mu devojka nije ranije podelila ovu neobičnu činjenicu o imenima u svojoj porodici.

par u svadji

Foto: Shutterstock

 

Muškarac je bio iznenađen kada je otkrio da je popularno ime njegove devojke napisano na jedinstven način, a saznaje da je neobična tradicija imenovanja prisutna i u njenoj porodici. Njena mlađa sestra, na primer, nosi ime Percy, ali ga je uvek pisala kao "Pur'see".

Takođe je otkrio da njen stariji brat ima neobično pisanje imena "Dhaniyel" umesto uobičajenog "Daniel".

Ova priča izazvala je smeh među korisnicima Redita, ali su neki komentari upućivali na saosećanje prema devojci i izražavali zabrinutost zbog mogućeg negativnog uticaja na njihovu vezu, piše espreso.rs

"Jadna tvoja devojka...nije ni čudo što nosi nadimak", "Hvala vam što ste uništili svoju vezu kako biste objavili ova užasna imena", bili su samo neki od komentara ispod objave ovog momka.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading