frizer
Foto: Shutterstock

Odlazak kod frizera često zna biti prava lutrija. Umesto jedne boje možete lako dobiti drugu, a umesto jednog oblika frizure, možete dobiti onaj drugi, neželjeni i katastrofalni - što se upravo desilo jednoj devojci iz Beograda.

Aleksandra je na Iks profilu drugarice podelila svoje iskustvo sa jednim salonom iz Beograda koji joj je navodno uništio kosu. Kako je objasnila uz priložene fotografije svoje nove kose ali i prepisku sa osobom koja stoji iza salona, nakon što im se obratila dobila je odgovor koji je šokirao i nju ali i mnoge druge korisnike.

"Od jutros drama sa frizerskim salonom. Drugarica uredno otišla da radi pramenove (dobila preliv) i šišanje i završila sa kosom koju mora da skraćuje i prepravlja jer dečko šiša bez iskustva. Kontaktirala je salon i poslala slike", objasnila je njena drugarica.

Međutim, iako je kontaktom želela da ostvari neku vrstu pravde, to se nije desilo. Kada im se obratila, dobila je čudan odgovor.

"Ta frizura se ne nosi na ispeglanu kosu"

"Dobar dan poštovana Aleksandra. Možete da dođete da Vam sredimo. Kada bi ovu frizuru Vi isfenirali na ravno koju ste poslali, dobili biste stepenice, jer ova frizura se NE NOSI na ispeglanu kosu. Taj mali delić je rešiv u roku minut. Isto tako ako ste tražili isto ovako feniranje kao sa slike, tada se de ne vidi taj mali delić kad je kosa isfenirana na volumen", napisala joj je osoba koja stoji iza Instagram stranice salona.

"Ako imaš problem obrati se advokatu"

Kada im je Beograđanka odgovorila da je i ranije imala sličnu frizuru, da joj je tada kosa izgledala mnogo bolje nego sada i da od njih očekuje povraćaj novca, salon je imao još šokantniji odgovor.

"Novac da vratimo? Ko će da plati utrošeno vreme koje smo potrošili na Vas Bezobrazluk Vaš. Ukoliko imate problem sa studijom možete da se obratite vašem advokatu", odgovorio joj je studio.

Devojka koja je završila sa frizurom koju nije želela na kraju se opet oglasila pa napisala kako se cela konverzacija završila.

"Javila se sa izvinjenjem donekle, obrisala negativnu recenzije sa gugla, i, i dalje nastavlja da gura priču da se stepenasto ne nosi ravno", napisala je ona.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading