SUDIJA SE HVATAO ZA GLAVU Devojka osuđena zbog zlostavljanja momka, zbog TORBICE mu zarila NOKTE
Foto: Shutterstock

Devet meseci pakla koji je jedan muškarac proživljavao sa svojom devojkom, ne biste nikome poželeli!

Buduća medicinska sestra Sara Rigbi (41) nedavno je osuđena za zlostavljanje svog partnera Gereta Džonsa (40), a kada je nesrećni čovek ispričao šta je sve zahtevala od njega svi u sudnici su zanemeli.

Poniženja na račun fizičkog izgleda, ponašanja i lošeg zadaha za ovog čoveka su bila svakodnevica mesecima, a čak ni cifra od 40.000 funti, koliko je Geret izračunao da je potrošio na nju, nije bila dovoljna da odobrovolji Saru i natera je da prestane sa torturom.

"Bili smo na odmoru u Londonu, a ona me je naterala da uđemo u luksuznu radnju i zarila mi nokte toliko duboko u ruku dok nisam prokrvario, samo kako bi joj kupio nešto skupo", priseća se Džons jednog od incidenata i odgovarajući na pitanje zbog čega je ostao u tako toksičnoj vezi, dodaje da je za njega to postalo "normalno".

Živeli zajedno

Sara i Geret upoznali su se preko jednog sajta za upoznavanje i posle nekog vremena počeli da žive zajedno u kući koja je pripadala Sarinom ocu. Za boravak u toj kući Geret je Sari morao da plaća 700 funti, a svoje stvari je držao u garaži jer ona nije dozvoljavala da ih unese u kuću.

Poniženja u vezi sa kilažom išla su toliko daleko da je Geret bio primoravan da jede samo salatu, a posle svakog ručka sa svojom porodicom nesrećni čovek je strahovao da Sara "ne namiriše da je jeo pravu hranu". Ponašanje njegove devojke prema njemu potpuno mu je urušilo samopouzdanje i učinilo da se oseća nervozno i bezvredno, dodaje.

Takođe, svaki dan bi ga udarala, ujedala i grebala, a jednom je zaradio i posekotinu na licu kada ga je gađala svećnjakom.

"Nisam toliko kontaktirao sa porodicom i prijateljima, bio sam izolovan od svih. Strašno me je stresiralo kada me roditelji pozovu, a ona stalno proverava i traži "dokaze". Znala je sve moje šifre i proveravala mi telefon na dnevnoj bazi. Čak sam osmislio i lozinku kojoj sam majci stavljao do znanja da Sara nije u blizini i da može da priča slobodnije", kaže Džons.

Za sve vreme koje su živeli zajedno on čak nije imao ni sopstveni ključ od kuće, a Sara ga je ubedila da ima obavezu da je izdržava i plaća za sve što poželi.

"Optužila ga je da ima loše navike, pa mu nije dozvoljavala ni da koristi toalet u kući, a smeo je da se kupa svakih nekoliko dana", objasnio je Geretov advokat, dodajući da je muškarac sam prijavio da je žrtva nasilja još u martu 2022. godine.

Na tu prijavu Sara je reagovala burno i lažno optužila Gereta da je bio nasilan i manipulativan. Ti navodi su odbačeni, a Sara kojoj je dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj osuđena je na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od 20 meseci i petogodišnju zabranu prilaska Geretu i njegovoj porodici.

(Dejli mejl)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading