učiteljica
Foto: Alo/Shutterstock

Za dečiju sreću potrebno je malo! Recimo, jedna dobra učiteljica koja na svoje đake gleda i brine kao na svoju decu. Upravo ovako nešto primećeno je u Šimanovcima.

Na ličnom Iks profilu, Srbin Ivan podelio je zanimljivu situaciju koju je sasvim slučajno zapazio u obližnjoj piceriji u Šimanovcima, a koja ga je ostavila bez reči. Naime, kako je naveo, učiteljica je navodno sve svoje đake za kraj godine izvela na picu i zajedno sa njima proslavila činjenicu da su bili dobri tokom godine.

"Danas sam video nešto prelepo. U Šimanovcima, učiteljica izvela svoje đake u lokalnu piceriju da ih počasti što su bili divni. Nasmejani, pojeli po parče pice i izašli držeći se za ruke", napisao je Ivan.

"Diskretni heroji našeg društva"

Ova objava oduševila je veliki broj korisnika koji su priznali da je za odrastanje mališana, posle roditelja, najbitniji dobar odnos sa vaspitačima, učiteljima i profesorima - zbog čega sa aplauzom pozdravljaju divan gest učiteljice.

"Jedna razredna odvela sve đake na kraju osmog na sladoled. Naišao nepoznat čovek, platio ceo račun i otišao. Kakva humanost, nije hteo ni aplauz ni zahvaljivanje, samo je platio i otišao", "Diskretni heroji našeg društva", "Kakav prizor, srce da pukne od sreće i lepote", "Ne kažem da je neko u obavezi to da uradi, ali deci puno znači kad shvate da ih neko voli. Zavole školu i druženje. Sa njom svi idu na ekskurzije, rekreativne i izlete i prate je u stopu kao mali pačići", "Ma ja se učiteljima, nastavnicima i profesorima uvek divim. I dalje su svetliji deo društva bez obzira na sve", "Poznajem takvu učiteljicu, odvede decu na sladoled ili kolač i to o svom trošku. Deca je obožavaju", glasili su neki od komentara.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading