CEO INTERNET U SUZAMA Emotivna ispovest devojke o BELOJ HALJINI će vas razneti
Shutterstock

Nekad modni komadi nisu samo odraz trenutnih trendova, već nose sa sobom čitavu paletu emocija i uspomena. Takva je priča o jednoj beloj haljini iz butika u Beogradu, koja je postala simbol ljubavi i sećanja.

"Haljina koja je vratila sećanja: Priča o neraskidivoj vezi očuha i ćerke"

Predivnu priču o pre svega skladnom odnosu sa očuhom, a onda i o beloj haljini koja je na svoj način otkrila da prava ljubav i roditeljska briga ne moraju imati nikakve veze sa DNK, podelila je Srpkinja koja se na Iks mreži potpisuje kao "Hellomynameistrouble".

"Priča koja nikog ne zanima ali je za moju dušu:

Jednom davno, kad se održavao "White Sensation" u Beogradu, ja sam bila student i nisam bas imala love...Dali su mi mama i očuh za kartu 7.000 dinara (u ono vreme) i pare za do Beograda i nazad, plus za piće tamo i to je to", napisala je ona.

Međutim, kada je stigla u Beograd i dok je šetala Bulevarom, zapazila je prelepu belu haljinicu u izlogu. Bez namere da je kupi, ušla je u radnju samo da je isproba. Kako je napisala haljina joj je stajala savršeno te se slikala u njoj da bi pokazala roditeljima.

"Kod kuće sam pokazala mami i očuhu sliku i mama je samo rekla 'nema šanse, dogovorili smo se koliko ćeš dobiti', dok je očuh izvadio karticu i rekao mi: "Idi kupi! Sve što ti izaziva takav osmeh treba da imaš!'.

Mama se naljutila na nas dvoje zbog kršenja dogovora a ja sam bila presrećna. Obožavala sam tu haljinu. Par godina kasnije očuh mi je preminuo i ta haljina je dobila još više na 'težini'. Kao uspomena i kao nešto od njega.

Međutim pre par godina mama ju je ubacila u veš mašinu i upropastila je i gorke sam suze prolila zbog toga. Od tada je mami zabranjeno da uključuje veš mašinu. A onda, na grupi 'BUDI HUMAN' naiđem na istu haljinu sa etiketom, novu, i licitiram je da se vrati u moj život.

Eto, nekada neke stvari izgubimo ali se na neki način vrate... Znam da nikome nije ni zabavno ni zanimljivo ali sam ovo morala da napišem za svoju dušu", napisala je devojka.

"Samo je hteo da te usreći"

Iako se nije nadala, njena objava je međutim oduševila ali i rasplakala veliki broj korisnika Iks mreže koji su joj se zahvalili na predivnoj priči.

"Meni je predivna priča. Hvala na deljenju", "Prelepa i prezanimljiva priča! Kratka, ali puna ljubavi, tuge, sreće! I opet je ta haljinica završila kod tebe i opet iz najlepših pobuda: očuhove, da tebe učini srećnom i tvoje, da nekog učiniš srećnim! Predivno!", "Mene si rasplakala sa ovom pričom! Raduje me da si našla novu", pisali su oni.

Tada se autorka još jedno javila pa kratko za svog očuha napisala:

"Najveći Čovek koga sam ikad upoznala!".

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading